Har du hørt en loppe gø?

Måtte lige slå op i ordsprogsforklaring for at være sikker på, at det nu var noget man sagde. Og det var det. I hvert fald da jeg var barn – måske i gamle danske film (ÆK at jeg overhovedet føler mig gammel nu). HVOROM alting er, så blev det , uanset betydning (og om nogle overhovedet bruget det udtryk mere)

nød til at blive min overskrift da jeg læste, at det rigtig nok betød hvad jeg troede, men OGSÅ blev oversat til “Barske løjer” … det er hermed mit nye favorit parallelrespons til mit andet nyfundne respons “MUMSET”.

BARSKE LØJER I love it!

– mest af alt er var det dog en super mumset oplevelse jeg har haft i mine knap 10 uger som LOPPE-kone.

VOV VOV

// Reklame for Kirppu

Fra kælder til kvist

Jeg er godt gift med en mand, som bestemt ikke bare smider noget ud, fordi det er lidt ødelagt, outdatet eller fordi han bedre kan lide en anden eller nyere version (LUCKY me you say! og jatak ) JEG DERIMOD smider den ene mand efter den anden ud… N e j, jeg er meget tilfreds med min version Dennis 1.0 og synes egentlig den version bliver bedre med årene. MEN hjemmet fornyer jeg gerne hele tiden. Det betyder altså at jeg ret ofte har haft lækkerier i overskud, som ikke længere bo her, men også er aaalt for lækre til at afgå på det store skraldebål. Jeg har doneret RIGTIG meget til Røde kors, men nu skulle jeg lige prøve noget nyt.

Det sgu æk lige mig

Jeg har forsøgt mig med garagesalg, loppemarked på vejen og salg på DBA og fjæsen – og det er altid mere sludder og skriveri frem og tilbage, opmålinger af samme dims for 1000’ende gang, frygt for fusk, folk der ikke dukker op, min manglende evne til at “prutte” og regnvejr – massere af regnvejr. For der regner jo altid den dag man holder loppemarked, det ved I godt ikk’?

Jeg var ikke fan – derfor var det også bare meget mere rart at forære det hele til Røde kors og den slags. Meeeen, nu synes jeg jo alligevel at vores ret så læks kældergemmere skulle prøve noget andet.

Kirppu! Kender I det?!

Jeg gjorde ikke. Men nu er jeg faktisk allerede blevet så vild med dem, at jeg overvejer en date mere. Jeg forstår SÅ GODT de der loppere, som år efter år har stande hist og pist nu. Man får altså en lidt anden tilfredsstillelse af rent faktisk at SE at folk vil købe ens aflagte skatte. I øvrigt har jeg stadig en halv kælder klar til salg. Og det er ikke fordi jeg ikke havde gang i MUTTER SHANELL´S LOPPEBOD – for w a u w jeg er overrasket hvor mange penge der alt-i-alt røg lige fluks i fornøjelsesopsparingen. Vi var ude og spise på vores yndlingsrestaurant for vores første paycheck (for første gang siden CORONA også i øvrigt). Næste udbetaling røg direkte på sommerferieopsparing og den sidste går til en gang hår-wellness til alle mand.

Addiction

Det er altså skiii’ smart , at man kan følge forretningen hjemmefra – også lidt vanedannende. Dennis ringede da et par gang fra job, bare for at sige “Har du været inde på Kirppu i dag? Der er solgt for …”

Og selv nu, hvor vi er færdige, kan jeg holde øje – og se min kommende betaling.

MUMSET!

FEMTUSINDE dask

På to måneder. Der er selvfølgelig en pris for at leje standen, men med ca. 163 kr. pr. uge, så giver det alligevel et RET pænt overskud bagefter.

Hver uge var jeg nede og rydde op, flytte rundt, fylde op og bytte lidt ud – Det gav SÅ GODT. Jeg kunne jo holde øje med regnskabet hjemmefra, og den var sikker hver gang. Efter et besøg tikkede der lidt flere kroner de kommende dage – også selvom jeg bare havde ryddet op.

Med to uger tilbage, valgte jeg at bestille en stand mere til at supplerer min anden stand. Og KAPOOW ! to stande i hver sin ende – det gør jeg også næste gang. Det var virkelig en fordel at få adskilt børne-babysager fra boligsager , der kom pludselig fokus på nogle andre ting, end dem folk havde spottet i den samlede bix.

VOV VOV!

Jeg må altså slå et slag og, på bedste loppemanér lige, gø et KÆMPE vov for den her forretning. For shit det er smart.

Andre med Kirppu erfaring? Så vil jeg meget gerne høre jeres oplevelse, og hvor I har/havde stand.

GOD AFTEN PEEPS

//Chili

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen